iPod (3)

Zo, het staat er allemaal op. 1433 nummers. Voor 4,3 dagen muziek (computers kunnen rekenen!). 5,68 Gigabyte. Het witte iPodje van Apple heeft de ruimte voor 20 gigabyte. Dus er is nog wat ruimte. Vandeweek in een krant gelezen dat 1,6 miljoen Nederlanders een mp3 speler hebben. Dus ik ben in (goed) gezelschap. Heb nu ook al gepodcast. Wazeggu? GEPODCAST heb ik. (Ik podcast, jij posdcast, hij/zij podcast, wij podcasten...etc.). Podcasten: radioprogramma's ergens vandaan getoverd, opgeslagen en op mijn appeltje gezet. En tussendoor muziek die ik al jaren niet meer gehoord heb....alle genres, voor alle stemmingen. Voor het slapengaan, met een boek, nog even zachtjes luisteren.....ben benieuwd wanneer nou eens de ene of andere blogger dit alles genadeloos neersabelt.....

drie reacties

Tim (URL) - 24-08-’05 22:53

Denk jij nog aan Jack Johnson?

Chantal (URL) - 25-08-’05 10:31

De moderne tijd…… ik heb wel een MP3-spelertje maar niet eentje met zoveel ruimte hoor. gewoon een 256 MB kleintje, om mee te nemen. Ik verwissel gewoon regelmatig de muziek en dat bevalt me wel. Thuis draai ik altijd MP3 via de pc of de stereo dus dat is net zo makkelijk.

jan (URL) - 25-08-’05 16:11

Het geluk van middelbare mannen moet je niet neersabelen.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.