Ultieme partner

Ok ik ben er een beetje laat mee, maar toch het is zò belangrijk dat ik het niet kan laten rusten. 'Lands Gezond-Verstand-krant bracht het prominent: Kunstenaar ultieme partner. Vraag 2200 vrouwen wat voor vent ze willen en de meerderheid zegt: kunstenaar. Want die zijn leuk, creatief en intelligent en nog meer. Maar, journalisten staan -godzijdank- ook in de top vijf. Samen met architecten, piloten en zakenmensen. Deurwaarders en ICT-ers hebben pech, tenminste als het aan de 2200 ondervraagde vrouwen ligt. Die kwalificeren hen als saai. Zo, is de wereld tenminste weer even helder ingedeeld. Deurwaarders en ICT-ers, niet getreurd, ga eens shoppen bij die andere vrouwen die niet aan het onderzoek hebben meegedaan. Tsja en over de populariteitsplek van journalisten in de top vijf ? Ik geloof lang niet alle onderzoeken, maar hier kan ik ècht geen speld tussenkrijgen. Wie wel ? 

A propos: wie het hele verhaal wil lezen, hij/zij klikke HIER en lees dan vooral de talloze reacties, die zijn leuker dan het verhaal.

drie reacties

Chantal (URL) - 11-09-’05 13:58

Ik val dus af, want ik wil ABSOLUUT GEEN kunstenaar, geef mij maar mijn huidige partner, gewoon een goed opgeleide man, met volgens sommige vrouwen, een saaie baan.

jan (URL) - 12-09-’05 21:12

Of welke journalisten hebben die onderzoeken het toch altijd :-)

Au3 - 14-09-’05 14:52

Dat stuk is gewoon geschreven door een mannelijke journalist met een te groot ego! Typische beroepsdeformatie, zeg ik.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.