Loket gesloten

We gaan even dicht. Voor de jaarlijkse evaluatie van 365 dagen Donlog. We gaan naar het land dat nog wèl een nationaal team in de WK heeft. Ik ga daar maar eens uitleggen hoe het hier gaat. Kabinet valt over paspoort (hè Agnes??). Knuffelallochtoon steekte alle vuurtjes aan en roept nu vanuit de VS dat dàt nou ook niet meer had gehoeven. Minister-president (hij is nog jong) valt om, omdat later op de avond de verkeerde woorden uit zijn mond komen. Òf, dat dan pas de eerlijkheid bovenkomt. Majesteit roept alle mensen bijeen. Tegen Femke H. zei de Majesteit: "Had je nou echt niks anders kunnen aantrekken als je bij mij op de thee komt?" En wat komt er uit de Grote Toverkroon? Juist, de man die onder meer de geschiedenis ingaat als De Grote Internationale Billenknijper, mag in achterkamertjes kijken hoe de zaak op de rails te zetten. Jongens, we zitten ècht in een Bananenrepubliek op dit moment....Ik ben even weg en ik hoor het verder wel.

twee reacties

Tim (URL) - 03-07-’06 20:18

Fijne vakantie!

Noud - 04-07-’06 00:49

Fijne vakantie Lout. Je bent er zo te lezen wel aan toe. Jammer dat je Ruud zo diskwalificeert. Jij noemt het billenknijpen. Ruud heeft slechts een bemoedigende hand op een schouder gelegd. Jij gaat nu naar het land van Chirac. Weet je wal wat die allemaal doet (en nalaat). En heb je weleens gehoord van Mitterand, Giscard d’Estaing, Napoleon, Johnny Haliday, Thierry Henri. Nou gij wer. Ik mis je nu al…

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.