Nieuw!

Is een nieuwe weblog een concurrent en moet je die doodzwijgen? Of moet je open zijn, over je hart strijken en blij zijn dat het net van bloggers zich uitbreidt, zodat we op een bepaald moment de wereld kunnen overnemen? Bovendien: C&A gaat ook tussen concurrenten zitten, om meer klandizie te krijgen. Ok, daar komt-ie dan: welwel.punt.nl is de naam van de boreling. Hij is van de buurman van de buren. De buurman die op dit moment een complete armee aan bouwvakkers heeft gevraagd of ze bij voorkeur 's morgens vroeg willen beginnen met hakken, boren, kloppen en weetikveelwat, omdat zijn huis zo nodig verbouwd moet worden. Dat heb je met die wat oudere yuppen. Het is niet gauw goed meer. Hup, een nieuwe keuken, hup een aanbouw eraf, een aanbouw erbij. Maar ze doen maar. En intussen -de bouwvakkers herrieën (hoe schrijf je in vredesnaam herrieën??) rustig verder- richt hij een weblog op, in plaats van zelf een kruiwagen ter hand te nemen. Maar, ik moet zeggen, zijn blog is niet slecht voor een beginner. Hier en daar zelfs geestig. Ga maar eens een keertje kijken, da's leuk voor 'm. Komt-ie nog een keer: welwel.punt.nl.

twee reacties

Noud - 29-08-’06 19:51

Hé Lout, wat een grote streek. Jij was de eerste in NL, voor zover ik weet. Ik ga niet kijken bij die buurman. Wat denkt ie wel. Trouwens, ik denk dat een persoonlijke band met de blogger wel het bezoek aan de blog bevorderd. Ik wil graag weten waar je mee bezig bent, wat je drijft, waar je over tobt en welke dillemma’s je zoal tegenkomt. Goh, ik breng je nog op ideeën. Wie schrijft er nou over zijn buurman?

Tim (URL) - 29-08-’06 20:13

Ik heb net wel even gekeken. Sterker nog, ik heb ‘m in een plekje gegeven in mijn top 100. Hij is inderdaad grappig. (En dat voor een Tilburger.)

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.