Uit eten: 1910

De laatste tijd overkomt het me nogaleens dat ik buitenshuis eet. In Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht....eigenlijk all places zo'n beetje. Blaricum niet te vergeten en Antwerpen en Mierlo en Helmond. En meestal is het niet slecht, maar nooit echt dat je zegt: Wow! De meeste dingen kan ik zelf ook en misschien wel beter. Maar ik was gisteren voor de tweede keer in 1910 in Eindhoven, op de hoek van het Wilhelminaplein. Op zich een plek vol nostalgie: wat heb ik daar veel tijd doorgebracht in kroegen met blondschuimend bier. Maar goed: 1910. Af!! Geen spatjes, wel mooie, bijzondere gerechten, verrassende combinaties. Meer dan heerlijk. Kunnen veel restaurants nog heel veel van leren. Dat zeg ik. En ook nog redelijk betaalbaar. En fijne bediening. Dus..

Eén reactie

Kuikentje (URL) - 11-06-’09 16:22

Klinkt goed, ga ik onthouden en een keer uitproberen.
Vooral fijne bediening vind ik belangrijk.

Heb je trouwens in Tilburg Restaurant Blend al eens geprobeerd. Niet zo betaalbaar. Maar schijnt wel bijzonder te zijn.
Wordt gerunt met vluchtelingen; is voor hen een leer/werkplaats. Uiteraard een wereldkeuken, maar soms ook met live-muziek e.d.
Zelf nog niet geprobeerd, maar hoorde dat het de moeite waard is.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.