Yessss !

Yesss! Het moest ooit gebeuren. Een bericht met heel goed nieuws. Niet van de Postcode-maffia of de Staatsloterij. Nee, een persoonlijke mail van Dr. Kevin Brown. Nu eerst even Kerst vieren. Daarna ga  ik mijn baas niet alleen vertellen dat ie bedankt is, maar neem ik zijn hele tent over. Of zo. Lees maar mee met de mail die ik vandaag ontving:

Dr.Kevin Brown [browndr.kevin@benchmarkdept.com]

Verzonden: zaterdag 18 december 2010 14:52

Beste Vriend.


Hoe gaat het vandaag en uw gezin? Ik hoop dat fijn, ik ben Dr.Kevin Brown. Van Haledon, North West London, hier in Engeland. Ik werk voor Natwest Bank Corporation Londen. Ik schrijf u vanuit mijn kantoor, dat zal worden van een enorm voordeel voor ons beiden. In mijn departement, waarbij de assistent-manager (Greater London Regional Office, ontdekte ik som van £ 15 miljoen (Vijftien miljoen pond sterling) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Business Mogul heer Moises Saba een miljardair, een jood uit Mexico, dat was een slachtoffer van een helikopter crash begin dit jaar, hem te doden en familieleden. Saba was 47-jaar oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw, hun zoon Abraham (Albert) en zijn dochter-in-law. De pilot is ook dood.


De keuze van contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank is wachten op een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat gedaan. Persoonlijk heb ik het ongelijk zijn gesteld bij het lokaliseren van de familie, ik zoek uw toestemming om u als volgende van verwanten / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 15 miljoen pond kan worden betaald voor jou.


Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om een back-up van deze eis die wij stellen. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om je te bewijzen als de rechtmatige begunstigde. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen te kunnen zien door middel van deze transactie. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die zal u beschermen tegen eventuele schending van de wet.


Gelieve mij de volgende, zoals we hebben 7 dagen om het uit te voeren door. Dit is erg URGENT PLEASE.


1. Vol: Naam

2. Uw: Telefoonnummer

3. Uw: contactadres.

4. Leeftijd:

5. Kern Job / Beroep:

6. Geslacht:

7. Uw paspoort:


Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse zal verstrekken u met meer informatie. Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten. Dank u bij voorbaat van uw gunstig antwoord.


Groeten.

Dr.Kevin Brown.
 
Pagineringswerkbalk en onderste werkbalk
 

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.