Smac

Even is het loket open. Even maar. Dan nog een weekje dicht. De overburen in hun tent koken zelf: Smac (van thuis meegebracht), met saus en macaroni. In de supermarkt doet niemand enige moeite om minstens de broodjes in de landstaal te bestellen: Six! Sieben! Drie ! Het personeel veronderstelt -door ervaring wijsgeworden- dat daarmee het aantal broodjes bedoeld wordt. Wat is dat toch dat veel mensen niet de geringste moeite doen om een heel klein beetje de taal te leren van het land waar ze gastvrijheid genieten. Tellen, goede morgen en ja, dan wel nee, is toch niet zo moeilijk ? Ik kan het ook dus...........

Het campingleven ? Ach......het campingleven. Alles went.... :-)

vijf reacties

Chantal (URL) - 23-07-’05 19:20

SMAC! Dat hadden wij ook altijd bij ons op de camping….. nostalgie…

Tim (URL) - 25-07-’05 19:21

Het verbaast me niks. Als je een villa in Zuid-Italië bezit, dan valt zo’n camping in Noord-Italië natuurlijk zwaar tegen. :-)

jan (URL) - 26-07-’05 09:35

Is het zo erg dat je midden in je vakantie opeens aandrang kreeg je frustratie van je af te schrijven? Mi dispiace. Kop op, nog even dan mag je weer werken :-[

herman (URL) - 29-07-’05 10:05

hehe. jan had ook maar al te graag de hort op gegaan geloof ik. Ich mochte gerne une pomme and une bread haben bitte, monsieur? ..

Au3 - 29-07-’05 13:33

Italiaans: Spreken gaat minder, maar ik eet en drink het voortreffelijk.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.