Rustdag

We hebben een rustdag vandaag. Althans de meesten van de crew. Niet allemaal natuurlijk, want er is altijd werk te doen. Mijn maatje mede-producent is vandaag met onze producer hier, Michel, vast naar de lokatie van de komende twee dagen kijken. Naar een heel mooi, historisch plantage huis. Ik moet nog een " geld-afspraak"  doen. En  de regisseur Ellen van Kempen, cameraman Robert Berger en zijn rechterhand Hester Jonkhout gaan vanmiddag de lucht in. Ze gaan vanuit een heli opnamen maken van twee of drie lokaties die in de film een belangrijke rol spelen. Spannend! Gisteravond een Surinaams verjaardagsfeest beleefd van iemand die ons hier veel geholpen heeft. Veel, heel veel eten! Lekkere dansmuziek ! Maar de energie was een beetje op. Op tijd het bed in en als een blok in slaap. Toen merkte ik ineens dat we enorm veel gedaan hebben hier. De twee laatste draaidagen staan voor de deur. Nog een afspraak hier en een afpraak daar en dinsdagavond een wrap-party: einde van onze tijd hier. Maar we hebben eerst nog wat te doen.

twee reacties

Noud - 01-03-’08 17:42

Lout, het verslag is veelbelovend en doety mij steeds verder reikhalzend uitzien naar de film die je aan het maken bent. Prachtig die sfeer die je beschrijft. Zit ik hier in een stormachtige polder onder zeeniveau die bang is voor een heel andere film, die van de laatpuberende Limbo.
Hhet ga je goed en ik hoop je spoedig weer live te ontmoeten. Groet, Noud

Amber - 01-03-’08 19:51

Genieten met een grote G! Beleef ieder moment heel intens, echt doen! Ben heel benieuwd naar het resultaat.
Volgens mij heb je een geweldig
T(ogether)E(veryone)A(chieves)M(ore)!!

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.