Onze kringen

In onze kringen praten we natuurlijk over de Talpa's en nieuwe AD's van deze wereld. Er komt iets nieuws, iemand steekt zijn nek uit en wij journalisten branden het af. Direct en massaal. Nou heb ik te weinig Talpa gezien om te kunnen oordelen. Het zogenaamde nieuwsprogramma met ene Beau, heb ik twee keer gezien: ik vind het niks. Maar verder weet ik het niet. Het AD heeft een aantal regionale kranten opgeslokt, ofschoon je dat niet zo mag noemen. En die nieuwe krant wil met haar thermometer in de reet van de samenleving zitten. Veel luisteren naar de lezers, daar kan niks mis mee zijn. Maar dan gebeurt er toch weer iets raars. Zie wat ik vond op het Wereld Wijde Web:

AD sluit forum na te veel klachten
Vanwege het grote aantal klachten van lezers over het nieuwe AD op het nieuwsforum van de site heeft de krant de rubriek gesloten. De krant verklaart op de site nogal overvallen te zijn door het aantal reacties.


 

twee reacties

Chantal (URL) - 08-09-’05 10:12
jan (URL) - 08-09-’05 19:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.