Tsunami

Ik ken mensen bij wie ik de indruk heb dat het leven een grote zee van rust en duidelijkheid is. Bij mij gaat dat anders, van tijd tot tijd raast er een tsunami door hoofd, lijf en hart. En dat brengt me uit mijn evenwicht. En daar heb ik dan weer last van. Maar mijn persoonlijke tsunami is grotendeels weer overgetrokken, ach het houdt ook de beweging een beetje erin. Maar mijn persoonlijke tsunami leidde er wel toe dat ik die andere D'66 tsunami slechts in grote lijnen heb gevolgd. Prioriteiten heet dat. Maar goed, het kan nog. Eigenlijk is het een feestweek omdat dit kabinet eindelijk gevallen is. Betoogde ik hier een poosje geleden nog dat D66 zichzelf moet opheffen, ik ben blij dat ze niet naar me hebben geluisterd. Lousewies, ik hou van je! En als je dan zo alles langs ziet komen...de Koningin die even geen tijd heeft voormn dat kabinet-geneuzel omdat ze naar een rundveedag moet. Kijk dàt is nou leuk. Zo zie je maar: ook Bea heeft prioriteiten. En ik zag ook nog een mevrouw langskomen die al een hele poos minister blijkt te zijn -Agnes heet ze- die voor de camera zei dat ze woest was omdat D66 het kabinet heeft laten ontploffen "vanwege een paspoort". Hoe dom kun je zijn!!
Het is goed zo. Ik hoop alleen dat Bea nu wel een slimme beslissing neemt. Majesteit, als u goede raad nodig hebt, bel gerust. Ik ben moboel bereikbaar, ook tijdens mijn vakantie.

Eén reactie

jan (URL) - 02-07-’06 19:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.