Geen zin

Heb eigenlijk geen zin om een stukje te schrijven. Maar in mijn mail komen vragen: waar blijf je nou? Ik heb geen zin om iets over de naturalisatiedag te schrijven, die biedt zòveel inkoppertjes dat het niet meer leuk is.
Ik heb ook geen zin om te schrijven over Vennegoor danwel Hesselink en Ooijer die er alletwee tussenuit naaien.
Ik heb ook geen zin om te schrijven over de avondzon die vandaag prachtig was, net als de ochtendzon.
"Gaat het niet goed Donders???" hoor ik de trouwe blogfreak denken. Het gaat UITSTEKEND!! Echt. Maar ik heb ff geen zin. Hoewel...vandaag de baas van een hoerenkot twee keer een half uur aan de telefoon gehad op mijn werk. Zijn overburen hebben een gloeiende hekel aan hem, althans aan zijn nering, en hebben allerlei processen aangespannen. Steeds verloren. Dus naar 's lands hoogste orgaan: De Raad van State. De klacht van de overburen ? 's Nachts knisperend grind en veel inschijnende koplampen. Ja, als je buitenshuis van bil wil, doe je dat niet om de hoek. Dus pak je je auto. Lijkt me. En aangezien seks zich toch nog heel vaak in de avond- en nachturen afspeelt, doe je je lampen van de auto aan. Ik zie het voor me: die overburen. Eerst schijnen die koplampen van de hormoonkanonnen in hun slaapkamer en daarna horen ze de brede Mercedes-diesel-banden op het grind van de parkeerplaats knisperen. Kift of om gek van te worden? Leek ons wel aardig voor een kort stukkie met twee shots in het nieuws. De eigenaar belde woedend op nadat-ie onze cameraman had gezien. "...@#@$@^*&$#$^&&*(())$%+@#$%...advocaten...%$##@%*&*&)(_ verboden....*&^^%$^$@#^&*( ...mij kapotmaken...." Toen viel-ie weg. Half uur later was-ie er weer: "Sorry, beltegoed was op." Of we die beelden niet wilden uitzenden. Nee het was geen bordeel, maar een privéhuis...en...meneer...we hebben het al zo moeilijk....we worden kapotgemaakt in de branche door deze regering...het is sappelen in de business...en of ik wist hoe fatsoenlijk het er eigenlijk aan toegaat, de uitnodiging lag op het puntje van zijn tong... "Het is zeker alleen maar interessant omdat het om seks gaat hè?" zei die. Ik zei: "Ja meneer, als u kruidenier of bakker gweest was....." Hij: "Ja, maar dan had ik geen zak verdiend..."

vier reacties

Au3 - 24-08-’06 22:56
Noud - 26-08-’06 01:05
bor - 26-08-’06 17:03
jan (URL) - 27-08-’06 14:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.