Mooi Tilburg

Zo, terug van bijna vier weken Italië. Wat doet dàt een mens goed: vier weken eruit. Nauwelijks mail. Geen kranten. Geen stress. GSM af en toe checken of ie het nog wel doet, want wekenlang geen bellers. Wat een rust. Veel boeken gelezen, veel en lange siësta's. Ergens gelezen dat een 'powernap' heel goed is. Kijken of we dat op het werk kunnen invoeren.  :-)

Langzaam de draad weer aan het oppakken. Op de agenda stond als eerste een bezoek aan Lustwarande 08 . Moderne kunst/sculpturen in het prachtige Warandepark aan de rand van onze stad. Wat mij betreft de mooiste plek van Tilburg. Een prachtpark, met stevige oude beuken. Veel groen. Donker hier en daar, met felle licht plekken. Het oudste en enige sterbos van Nederland. Ga erheen en geniet. Geniet van park en bos en geniet van de verrassende kunstwerken. Ik dacht: ik zet hier een paar foto's op deze site. Maar dat doen we mooi niet: kom zelf en geniet!

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.