www.peerkedondersfilm.nl

We proudly present: www.peerdondersfilm.nl ! De site van onze film. De film die we met een aantal fantastische mensen hebben gemaakt over mijn familie- en naamgenoot Peerke Donders, Petrus Donders van origine. Geboortig in Tilburg-Noord op een plek die toen Heikant heette. In oktober is het tweehonderd jaar geleden dat de goede man op de wereld kwam. Onze film vertelt zijn levensverhaal, aan de hand van de vele brieven die hij heeft gestuurd. We zijn trots op de film. Zoals het er nu naar uitziet gaat-ie in september in première in Paramaribo. Immers hij bracht het allergrootste deel van zijn leven in Suriname door, onder de armen en zieken. We vinden dat ie daar het eerst te zien moet zijn.
Dan volgt een Nederandse première in Tilburg en komt ie op televisie bij Omroep Brabant en bij de KRO. En natuurlijk op de Surinaamse televisie. Ga maar eens naar de site, gemaakt door de mensen van Veldkamp Produkties, van Jeroen Veldkamp. Vriend en medeproducent. Wel spannend, nu zien mensen voor het eerst waar we al die jaren aan gewerkt hebben.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.