Duitse stroom

Zo, het is gepiept. Wat bij Essent al iedereen wist, is gebeurd. De voormalige PNEM (opa vertelt: Provinciale Noordbrabantse Electriciteits Maatschappij) gaat over in Duitse handen. Onze Brabantse regering is "om". Het was ongewoon en ongemeen spannend in de Toren van Maaskant aan de rand van Den Bosch. Het zinderde. In een tijd waarin het eigenlijk rustig is, vanwege vakanties, was er volop action. En nu gaan we dus Duitse stroom krijgen. Ik ben vaak in Duitsland en gebruik daar dus Duitse stroom. Niks mis mee. Het licht doet het daar prima. Als ze hun woord houden over duurzaamheid en zo, komt dat ook best wel goed. Over het algemeen, zo is mijn ervaring, houden ze hun woord als ze iets beloven, daar aan de andere kant van de grens.
Een ding viel me vanmorgen op, uit een lijstje in de krant werd duidelijk dat de Oostbrabantse VVD-fractielden zijn omgedraaid. De Westbrabantse fractielieden hielden voet bij stuk. Hm, zegt dat iets?

Eén reactie

jan (E-mail ) (URL) - 17-05-’09 10:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.