Nieuwe zakken: hellup

Ik ben selectief actief als het om het milieu gaat. Flessen gaan al jaren in de glasbak. Papier en karton in een andere bak. Batterijen in een speciale box. En de rest in de kliko: links troep, rechts groen. Nu hebben we in Tilbury speciale zakken voor plastic. We kenden dat al van Italië en Duitsland. Een mooie hippe zak waar vooral opstaat wat er niet in mag. Hangt aan een kastdeur aan zo'n praktisch lint waarmee je 'm dicht kan maken.
We hebben een probleem: hij is vol. Tot de nok. Opvallend hoeveel plastic een klein gezin gebruikt. Maar nu komt het: waar moet ie heen en waar haal ik een nieuwe zak? Ik heb de flitsende website van onze stad van voor tot achter doorzocht, met de toch vrij voor de hand liggende steekwoorden: plastic, afval, inzameling, zakken. Niks te vinden. En ik zie ook nergens containers...Toch maar gewoon in de kliko?

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.