Humberto

Gisteren toch maar eens even naar BNR gebeld om te vragen of eind deze maand de proeftijd van Humberto Tan als opvolger van Bas van Werven is afgesloten. Onder het motto: mooie jongen, bekend gezicht, experiment mislukt. Ik ben al weer bijna helemaal terug bj Radio 1. Voor de niet luisteraars: Tan vervangt de geweldenaar van Werven sinds een maand en hij kan er niets van. Voert slechte interviews en weet niets van actualiteit en economie. 

Via het nummer dat steeds genoemd wordt (020 5158515) kreeg ik een vriendelijk meisje dat vroeg of ik een flitser wilde melden. Nou neuh, niet echt. Ik wilde met iemand praten over Tan. Ze gaf me een ander nummer. Wat vind jij eigenlijk van die nieuwe presentator van jullie, luidde mijn vraag. " Ik luister nooit naar BNR,"  zei ze. Van je eigen mensen moet je het maar hebben.

Ander nummer. Of ik de hoofdredacteur kan spreken. " Wie? De hoofdredacteur? Onze hoofdredacteur, zomaar aan de telefoon? Denkt u dat u die zomaar kunt spreken?" vroeg de eindredacteur. Alsof ik om een gesprek met Prins Bernhard vroeg. Neen dus. Maar de eindredacteur hoorde mij aan. Zij horen ook wel dat er nog dingen voor betering vatbaar zijn, maar zooo slecht vinden zij het nu ook weer niet. Ja, van Werven was beter, gaf hij toe, maar die ging nou eenmaal weg. Enfin, het ziet er dus naar uit dat Umberto voorlopig nog blijft. En dan kan het gebeuren dat je hem de volgende onnavolgbare openingsvraag aan een CEO van een groot bedrijf met mooie cijfers kunt horen stellen: "En, ja zegt u het maar..." . Die vraag zou iedereen wel willen hebben. Goedemorgen meneer Rutte, zegt u het maar....goede morgen meneer Wilders u bent live bij BNR, zegt u het maar....

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.