29 november 2003

Ok, die laatste zin van gisteren had niet gehoeven. Kwam door mijn griep. Weet nog steeds niet of ik NRC ga vragen waarom ze dat zo gepubliceerd hebben. Ander goed nieuws: Erica Terpstra is erelid van de VVD geworden. Ik dacht dat ze dat bij geboorte al was, net zoals die Oranje-rakker al Koninklijk is voordat de navelstreng is doorgeknipt. Ik ben erg blij voor haar en voor alle VVD-ers. Ik dacht trouwens dat ze dood was, want haar dagboek op haar eigen site houdt op 12 augustus abrupt op.

Iemand nog een beetje in herinnering hoe Oranje zich uiteindelijk plaatste voor Portugal? Is het dan niet een beetje overdone dat een biermerk een "woordenboekje Nederland-Portugees" uitgeeft met teksten als: O outro lado está muito calado (Het is stil aan de overkant) ? Maar gelukkig zet hetzelfde "boekje" dat Max meebracht ons weer op onze plek: "Petiscos? Prefiro uns croquetes" (Tapas? Doe mij maar bitterballen). Zo kennen we elkaar weer. Doe maar gewoon. Raadselachtig is wat een Oranjefan in Lissabon straks moet met: "O van Basten é o meu melhor amigo". Je begeep het al: Van Basten is mijn beste vriend. Volgens mij doet die helemaal niet meer mee. Hadden we dat niveau nog maar. Hoewel: de nieuwe jonge garde ?
Om compleet te eindigen: Não vamos para casa por enquanto não, por enquanto não.
Yes: En we gaan nog niet haar huis, nog lange niet, nog lange niet.... Wat een land.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.