22 november 2003

Het was weer even stil hier. Was een paar dagen in de bossen in Havelte voor een Itip-workshop: "You ain't got a thing, when you don't have that swing. Het ging erom hoe je swing in je leven kunt krijgen, vinden, houden, met muziek als instrument daarvoor. Het was geweldig! Geweldige trainer, Paul van Olffen (die man ìs muziek en swing). Prachtige omgeving. Bijzondere mensen in de groep en een een prima (vega)kok. Het was weer voeding voor lijf en leden, ziel en hoofd. Dit moest in het ziekenfondspakket, voor iedereen !
Intussen hebben al ruim 300 mensen onze villa-site bezocht. Veel enthousiaste reacties en zelfs al een enkele boeking. Ik hoor dat sommige collega's achterovervallen van onze prijzen. Nee, direct hoor ik dat niet. Jammer, want dan had ik kunnen zeggen: je hoeft het niet te huren als je niet wil èn trouwens: waar vind je een tweepersoonskamer voor maximaal vijftig euri per nacht ? Toch ?
Het is buiten grijs. Van die regen waar je niet snel genoeg nat van wordt. Ik ga vandaag even naar sinterklaas kijken bij de Omroep en naar mijn neef Jos die met een hersenbloeding in het ziekenhuis ligt. Dat is weer een andere kant van het leven.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.