Feest

Blij dat ik gisteren of vanmorgen die crematie waar ik het gisteren over had, niet doorging. Anders had ik mijn eigen feest gemist. Het was geweldig. Ik had een voorstelling in mijn hoofd:

Alleen maar fijne en lieve mensen om me heen die echt iets voor me betekenen. Dat is gelukt, slechts enkelen moesten afzeggen. Die mensen ècht verwennen, dat is gelukt, door het geweldige, gastvrije team van Villa de Vier Jaargetijden in Tilburg. Dat al die mensen de stap zouden zetten om uit hun eigen kring te stappen en ook eens met anderen contact zouden zoeken. Dat is gelukt, mede door een prachtintroductie van mijn lieve Marlies die de mensen in grote lijnen voorstelde. Dat er op tijd en hevig gedanst zou worden. Dat is gelukt, door onze stil-water-diepe-gronden dj Rob Blokland. Dat iedereen blij, moe, tevreden en stralend naar huis zou gaan. Dat is gelukt. Geweldig, een avond, mijn avond, met alleen maar fijne mensen. Mijn fijne mensen....

twee reacties

Toine Donders (E-mail ) - 14-06-’04 10:39
Harald Momber (E-mail ) (URL) - 15-06-’04 16:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.