Zomer

Het is prachtig buiten. De vogels vliegen wat langzamer dan normaal, vanwege de hitte. Verschillende bloemen in de tuin draaien gezellig met de zon mee. De parasol moet opgezet worden, want in de zon zelf is het te heet. Onder onze plataan is het heerlijk. We hoeven helemaal niet op vakantie. Het is hier zalig, droog wit wijntje, lekkere salade, lekker visje. Mmmmmmmm, zomer. Ik word wakker en kijk buiten: het regent, het is vijftien graden, het is zelfs ìn huis koud. Fijn dat er ook nog dromen zijn. Maar nu eerst even een trui zoeken.

Hoe op North Sea Jazz was, vroeg iemand (zie "Prijs"). Goed, geloof ik. Maar ik was gezondheidsmatig gezien niet in staat om mij in het swinggeweld te mengen. Ik heb mijn twee kaarten weggegeven aan een goede vriend die er met zijn zoon heen is gegaan. Cadeautje. Hij stuurde me een enthousiast bedankmailtje, wenste me beterschap, maar deed daarbij wel het dringende verzoek om een volgende keer, als ik weer eens kaarten voor iets moois heb, wèl te zorgen dat ik met angina of iets anders in bed lig. Zodat hij dan weer kan gaan. Van je vrienden moet je het hebben. Toch ?

twee reacties

eisema (URL) - 15-07-’04 21:49
mary - 15-07-’04 22:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.