Tenenlikken en kamervragen

Kamervragen stellen is hogere sport. De PvdA heeft vragen gesteld aan onze onkreukbare Minister van Justitie. Ik kon de vragen nergens vinden, dus heb ik ze zelf maar geformuleerd. Kamervragen over tenenlikken, da's pas oppositie voeren !!!

-Heeft de minister kennisgenomen van de berichtgeving in verschillende media over een persoon die verdacht wordt van het likken van tenen van, hoofdzakelijk vrouwen, in openbare parken en andere groenvoorzieningen, voornamelijk in Rotterdam en omgeving?

-Heeft de minister kennisgenomen van de berichtgeving, die aangeeft dat een zogenoemde tenenlikker burgers lastigvalt en dat hij/zij daarom door de politie is aangehouden ?

-Heeft de minister kennisgenomen van het door de media opgevoerde feit dat de verdachte is vrij gelaten, omdat de Nederlandse wetgeving geen specifiek verbod legt op het likken van tenen van mannen of vrouwen, al of niet in openbare parken of op andere openbare plaatsen, althans wanneer dat niet geschiedt na nadrukkelijke toestemming van de eigenaar of eigenares van de tenen?

-Is de minister met ons van mening dat het in deze kwestie gaat om een hiaat in de Nederlandse wetgeving ?

-Is de minister bereid om binnen redelijke termijn een voorstel naar de Tweede Kamer te sturen waarin een onvoorwaardelijk en expliciet verbod wordt opgelegd op het likken van tenen, op openbare plaatsen, althans wanneer dat niet geschiedt na nadrukkelijke toestemming van de eigenaar van de tenen?

-Is de minister bereid om in het kader van het nieuwe normen en waarden debat, in dat voorstel het likken van tenen en alle andere lichaamsdelen, van mannen en vrouwen en dòòr mannen en vrouwen, strafbaar te stellen, zowel wanneer dat gebeurt mèt of zonder toestemming van de betrokken likkers en gelikten ?

-Is de minister ook bereid om in dat wetsvoorstel direct de strafmaat vast te leggen......

Ik zei al, ministers lastigvallen met kamervragen is een sport....Hulde aan de oppositie ! De mogelijke dader/verdachte heeft zich inmiddels op het web gemeld: http://www.sudesh.nl/weblog/

twee reacties

Marie - 06-08-’04 21:40
Martin Hermes (E-mail ) - 08-08-’04 10:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.