Geen nieuwe baan

Dat gaat lekker hier. Er heerst een taboe op het praten over dubbele nationaliteit. Dan snoert de baas van de volksvertegenwoordiging de volksvertegenwoordigers de mond. Verboden onderwerp. Dacht dat dat alleen maar in andere landen gebeurde. Ben benieuwd of er nog andere taboe-thema's volgen.
Lijkt me wel wat: 's Lands Officiële Lijst met Verboden thema's.
Overigens in verband hiermee: zag in De Journalist een advertentie voor een Persvoorlichter voor de Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Vrijheid. Nou heb ik een prima baan, met fijne collega's, veel arbeidsvreugde en best wel een goed salaris èn een GSM van de zaak. Maar toch, een mens moet ook durven switchen: nieuwe uitdagingen, andere omgeving.Ze vragen:-opleiding en ervaring in de journalistiek (check)-interesse in en bij voorkeur ook ervaring met de politiek (half check)-stevige persoonlijkheid die stressbestendig en communicatief sterk is (check)-geen 9 tot 5 menaliteit (check)-beloning overeenkomstig de zwaarte van de functie (check)-er worden twee referenties vereist (check)
-gedurende de sollicitatieprocedure zal een Verklaring omtrent het Gedrag worden aangevraagd (ai, ai! daar gaan we...vergeet het maar)

Bovendien ben ik de vader van een kind met dubbele nationaliteit....dus....lukt het waarschijnlijk toch niet. Ik blijf fijn bij mijn collega's.

Als iemand anders interesse heeft:
Solliciteren: uiterlijk 23 februari 2007 bij: r.deroon@tweedekamer.nl

Het is volgens mij wel een baan vol uitdagingen. Toch?

Eén reactie

jan (URL) - 21-02-’07 16:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.